Servicii

Cum lucrăm

Suntem o echipă specializată în branding, cu experiență în design, strategie și comunicare online. Credem în creativitate ca instrumentul ideal pentru a face strategiile vizibile.

Proiectele noastre de rebranding au fost premiate în cadrul celei mai cunoscute competiții internaționale de profil, Rebrand 100 Global Awards.

Branding de companie

Un proces de descoperire a unicității unui business. Odată lansat, se instituționalizează credințele și ideea brandului și se asigură integrarea acestora în cele mai profunde aspecte de business. Procesul ajută la propagarea unicității brandului în întreg business-ul, asigurând un impact decisiv în viața companiei.

Branding de produs

Construcția unui brand de produs pornește, așa cum este firesc, de la produs. Produsul însuși este vectorul central în construcția brandului. Produsul este cel care poate transmite într-o formă mai concretă ideea brandului. O reprezentare tangibilă comunică mai ușor mesajul de la bază. 

Branding online

Mediul online a schimbat felul în care comunică brandurile și a determinat companiile să deschidă ușa dialogului cu consumatorii. Consumatorii nu doar primesc mesaje din partea brandurilor, dar pot răspunde în timp real, pot lua poziție față de acțiunile unui brand, pot relaționa cu alți consumatori și pot declanșa mișcări masive pro sau contra unui brand. 

Laborator BrandFusion

Laborator BrandFusion sunt o serie de workshop-uri de branding aplicat dedicat oamenilor de business. Este spațiul care îți confirmă cunoștințele și te îmbogățește cu altele noi. Aici pui în practică teoriile. Pentru câteva zile, devii coleg cu noi.