Brand de angajatorEchipa BF

Un audit SEO este o metodă simplă și rapidă prin care poți verifica sănătatea și eficiența site-ului tău. Este recomandat să fie realizat periodic pentru a te asigura că fiecare pagină este optimizată astfel încât poziționarea în motoarele de căutare să fie cât mai bună.

Echipa Brandfusion iți va oferi un audit SEO profesional împreună cu pașii pe care îți poți face pentru îmbunătățirea performanței acțiunilor de marketing online (social media, contul Google Ads) și optimizarea site-ului.

De ce este importantă optimizarea SEO?

\ 93% din totalul experiențelor online încep cu căutările Google

\ 75% din persoane nu ajung niciodată pe a doua pagină de rezultate

\ Pentru 57% din business-urile B2B, SEO este sursa principală de generare de lead-uri

Auditul SEO Brandfusion conține:

\  Analiza tehnică SEO (adrese URL, metadate, alt-tag-uri, tag-uri H1)

\  Analiză pagini (conținut, cuvinte cheie, imagini)

Analiză off-site (backlink-uri, rețele sociale, Google Ads)

 Analiza competiției (aflarea concurenței și recomandări de bune practici)

\  Research cuvinte cheie (identificarea cuvintelor cheie care te vor ajuta să ajungă la publicul tău și cum să le integrezi pe site )

După parcurgerea acestui proces complex de evaluare, vei primi un plan detaliat care oferă informații SEO esentiale despre business-ul tău și recomandările de acțiuni pentru optimizarea site-ului din punct de vedere SEO.

În plus, echipa Brandfusion va include și o analiză completă a contului de Google Ads și a paginii de Facebook pentru ca acestea să fie optimizate corespunzător.

Pentru a afla cum iți poți optimiza conversiile, suna-ne la 0722532731 sau trimite un e-mail la office@brandfusion.ro pentru o evaluare gratuită.