ADUCEM PERSPECTIVE NOI ÎMPREUNĂ.

Strategie

Brand Strategist

Explorăm. Aducem perspective noi. Imaginăm. Evaluăm. Ne concentrăm pe soluții și acțiuni care pot crea viitorul dorit. Astfel, abordăm în Brandfusion, strategia de brand.

Căutăm Brand Strategist, cu cel puțin 7 ani de experiență în proiecte și activități relevante de branding, dornic să aducă viitorul dorit în business-urile clienților noștri.

Despre noi

Brandfusion este compania românească de branding strategic, care ajută business-urile să se dezvolte pe termen lung. Suntem experți în a gândi sistematic și a desena soluții strategice de branding, cu impact pe termen lung.

Soluțiile noastre, bine ancorate în realitate, au impulsionat dezvoltarea celor mai importante companii românești, din cele mai active industrii de pe piața românească.

Rolul Brand Strategist

Brand Strategist-ul joacă un rol important atât în succesul clienților noștri, cât și al companiei. În exterior, construiește relații de încredere cu managementul clientului. În interior, inspiră echipa cu soluții și abordări care răspund celor mai mari provocări pe care brandurile și business-urile le pot avea. 

Impactul pe termen lung, generat de acțiunile sale, se datorează îmbinării calităților sale de gândire strategică, de constructor al relației cu clientul și de susținător al echipei.

Ce căutăm

  • Ai o gândire sistematică, cu un nivel superior de înțelegere a brandingului. Ai experiență dovedită în proiecte de branding, pentru organizații antreprenoriale românești.
  • Ai pasiune pentru înțelegerea business-ul clientului și dorința puternică de a explora și descoperi insights care să-i rezolve, cu ajutorul brandului, provocările.
  • Ai o curiozitate permanentă de a studia și de a aduce în dezbatere soluții noi, inovative.
  • Îți place să colaborezi și să contribui cu entuziasm la reușita echipei. Vrei să-ți vezi ideile puse în acțiune.
  • Demonstrezi abilități în relaționarea cu clienții din toate nivelurile de management, ușurință în comunicare, aptitudini de negociere și prezentare, experiență în a facilita workshop-uri cu echipe diverse și deții studii superioare (MBA/EMBA este un plus).

Ce îți putem oferi 

Un loc în care poți gândi soluții strategice la provocări reale de business, alături de o echipă de oameni inteligenți, mânați de curiozitate, empatie și optimism. Un loc în care încurajăm cunoașterea și evoluția profesională.

Un loc în care, deși muncim serios, creăm momentele noastre de pauză, pentru a ne conecta și deconecta. Un loc în care respectăm echilibrul muncă – viață personală.

Recompensăm munca la nivelul industriei românești de creativitate. Indiferent de formula de colaborare (angajare, pfa, drepturi de autor), plătim 21 de zile de concediu anual, zilele legale și până la 5 zile libere anuale, destinate unor situații excepționale. Concediile medicale se plătesc de asemenea, conform legislației în vigoare.

Pașii următori

Este acest rol pentru tine? Dacă da, aplică și trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare care să cuprindă: introducerea ta, modul în care înțelegi Brandfusion și motivul pentru care aplici pentru acest rol. Te rugăm să încadrezi conținutul scrisorii în maxim 200 de cuvinte. 

Apoi, trimite-ne CV-ul și scrisoarea pe adresa cariere@brandfusion.ro cu subiectul “Aplicație pentru Brand Strategist”. Aplicația nu va fi luată în considerare fără scrisoare. 

Îți mulțumim în avans și apreciem timpul alocat pentru aplicația ta. 

Proces de recrutare

Cele mai bune 6, până la 10 aplicații, pentru poziția de brand strategist, se vor califica pentru etapa a doua de interviu, care va avea loc în perioada 25 martie – 10 aprilie 2019. Dacă nu ne-am reauzit până la sfârșitul lunii martie, ne pare rău, probabil nu te situezi pe lista scurtă din etapa a doua. 

Start job

15 aprilie – 1 mai 2019

Termen de aplicare 

25 martie 2019

Str. Sighișoara Nr. 36, Sector 2, București - Vezi pe hartă