Onorăm primii 15 ani de branding

Acum 15 ani, într-un început de decembrie geros, se năștea primul document oficial semnat Brandfusion.

Privind înapoi cu satisfacție, putem spune că a fost un început sub semnul curajului și al tenacității.

15 ani este o vârstă respectabilă într-un business de nișă, într-o Românie care a descoperit principiile de management al unei afaceri de doar 30 de ani. În tot acest timp am muncit serios să ne dezvoltăm competențele de strategie, design, tehnologie, digital. Și nu ne-am oprit aici. Am folosit orice ocazie posibilă să facem cunoscut și înțeles conceptul de branding în România și extraordinarul său impact asupra prosperității unui business.

Mândri de ceea ce ne-a adus aici

Suntem mândri de ceea ce am realizat și de faptul că ne-am impus într-o categorie de business plină de provocări. Ne-am câștigat un loc important aici și asta-i doar începutul.

Împreună, visăm să ducem mai departe lista noastră de împliniri:

    \ La fel de entuziaști, însă mai maturi.

În munca noastră nu poți spune niciodată că le-ai văzut pe toate. Fie că vorbim de redesign de branduri din industrii diverse, de discursuri de business, de website-uri și soluții de tehnologie sau de proiectele pro bono, fiecare dintre acestea a adus nu doar maturitate în gândirea noastră, dar și savoarea și plăcerea muncii care ne ține entuziaști. 

    \ Ne-am călit într-un maraton de 15 ani.

Mulți se pregătesc pentru maraton, însă nu toți sunt hotărâți să-l ducă la bun sfârșit. De-a lungul celor 15 ani, colegi care au contribuit la ceea ce suntem azi, au ales să-și continue traseul spre orizonturi noi. Ne place să ne gândim că s-au antrenat alături de noi pentru ceva mai potrivit planurilor lor de viitor. 

    \ Suntem dependenți de frumusețea muncii noastre.

Faptul că rezultatul muncii noastre de azi ne face să vrem mai mult de la noi și că ne ține activi și entuziaști pentru ziua de mâine, este forma noastră de a spune că ne place ceea ce facem și că facem ceea ce ne place. Și nu vrem să schimbăm nimic din asta. 

    \ Am construit din echipa noastră o a doua familie.

Am creat în relațiile dintre noi o textură unică de trăiri umane, de încredere, de dorință de a contribui la un țel comun, de susținere reciprocă. 

Am ajuns aici sărbătorind împreună reușitele comune sau personale, bucurându-ne de victorii mici sau mari sau îmbărbătându-ne în urma eșecurilor. Toate ne-au unit sub ceea ce noi simțim că este a doua noastră familie.

    \ De la start, în primul pluton.

Ne-a plăcut întotdeauna să conducem prin calitatea serviciilor și o atitudine etică. Asta ne-a făcut să nu dăm garda jos și să nu ne oprim nicio clipă în a face lucrurile de care să fim maâdri. Conducem progresul în branding și asta ne dă energie să credem în noi și să continuăm să aducem impact în viața business-urilor.

Acesta este doar începutul

Astăzi onorăm ideea de a fi împreună, o familie de oameni care iubesc să evolueze și să lase valoare în urma lor. 

Această idee a contribuit la devenirea noastră și la succesul nostru. 

Împreună am făcut posibil să ajungem aici și împreună ne uităm către viitor cu speranțe și visuri mari.

La mulți ani, Brandfusion!