Symmetrica

Symmetrica

Liderii se impun prin atitudine

Symmetrica este un exemplu de business antreprenorial care a crescut sănătos. În prezent este jucătorul cu cea mai mare capacitate de producție și primul cu linii tehnologice complet automatizate. Am ajutat brandul Symmetrica să-și asume poziția în piață, găsindu-i ideea care-l definește și exprimând-o vizual și verbal, prin tot ceea ce face.

- Mona Ursu, Managing Partner 

Context:

Symmetrica este în topul producătorilor de pavaje vibropresate din România. Având avantajul acoperirii naționale, prin intermediul celor cinci fabrici din principalele regiuni ale țării, un istoric de peste 20 de ani și o echipă dedicată, de peste 400 de oameni, care s-a preocupat de dezvoltatea propriilor linii de producție, Symmetrica și-a adjudecat repede o poziție de leadership în industrie. O poziție ce trebuia susținută și la nivel de comunicare.

Noul brand Symmetrica este construit în jurul ideii de durabilitate. Sloganul Legături care durează vorbește despre rezistența în timp a produselor, dar și despre felul de a fi al oamenilor Symmetrica. Oameni care prețuiesc relațiile de durată, fondate pe încredere, fie că e vorba de lucrul în echipă sau de parteneriatele de business.

Identitatea folosește simbolul infinitului pentru a surprinde ideea de continuitate. Întreaga comunicare transmite ideea de relație de durată, de la stilul fotografiilor, la limbajul grafic folosit în materialele de comunicare (iconițe de produs, simboluri etc.). Rigoarea și seriozitatea specifice industriei sunt surprinse cu ajutorul culorilor, fonturilor, dar și prin designului ordonat și bine-structurat. 

Industrie:

Construcții

Servicii:

Strategie de brand, identitate de brand, slogan, materiale de comunicare, website corporate, website suplimentar endorsat

Rezultate:

  • Asumarea unei idei centrale a business-ului

  • Exprimarea ideii la nivel de logo și aspect vizual

  • O poziționare relevantă și diferențiatoare în categorie

  • Coerență în stilul comunicării

  • Comunicare relevantă pentru diferitele tipuri de target 

Square
Wide
Full
Wide
Square 1x
Wide
Square 1x
Square 1x
Wide
Full
Square 1x
Square 1x
Square 1x