Syncro

Syncro

Addicted 2 Wheels

” Ne-am bucurat că am avut ocazia să lucrăm pentru un brand din sfera ciclismului, activitate pe care o practicăm cu drag. Am vrut ca identitatea Syncro să ilustreze dinamismul categoriei - mereu în evoluție, viteză și reinventare. Brandul se adresează celor care vor să treacă la o viață sportivă dinamică, în viteză și totuși relaxantă și care își doresc echipament performant la prețuri accesibile.

Ștefan Ferencz, Head of Design

Context:

Syncro este un brand autohton adresat celor dedicați ciclismului, care duc o viață sportivă, fac sport pentru relaxare și care urmăresc să beneficieze de echipament profesionist, pe care se pot baza.

Am pornit desenarea brandului Syncro prin înțelegerea portofoliul de produse și a avantajelor pe care brandul le oferă. În identitate, am urmărit să ilustrăm dinamismul categoriei - mereu în evoluție și reinventare, aspect marcat prin alegerea unor caractere de literă ce exprimă mișcare. Elementele designului de ambalaj sunt bine structurate, clare, păstrând o ierarhie a informației unitară. Diferențierea între cele două categorii de produse oferite, componente și accesorii, necesară în portofoliu, am rezolvat-o prin alegerea a două culori diferite, dar care funcționează foarte bine în contrast.

 

Industrie:

Piese și accesorii ciclism

Servicii:

Identitate de brand, Packaging

Rezultate:

  • O identitate modernă și relevantă în categorie
  • Design de ambalaj diferențiator la raft
  • Dezvoltarea unui master packaging extensibil pentru întregul portofoliu de brand
Full
Full
Full
Full
Full
Full
Full
Full