Switch

Switch

Brandurile puternice sunt constante offline și online

Atunci când ai un magazin fizic și unul online, e important să poți garanta aceeași experiență cu brandul în ambele medii. Un lucru pe care l-am admirat la echipa Switch. A aduce valoare brandului tău înseamnă să rămâi constant în toate punctele de contact.

- Adrian Ursu, Managing Partner

Context:

Switch Ski & Surf Shop a pornit ca un magazin fizic, iar apoi și-a extins oferta prin magazinul online. Platforma Magento, pe care a fost inițial dezvoltat magazinul online nu răspundea cerințelor clientului din cauza lipsei opțiunii de a adăuga produse cu variante de mărimi și culoare, unei neconcordanțe a produselor existente în stoc cu cele afișate pe site, dar și dependenței permanente de un programator. Provocarea noastră a fost de a găsi o soluție adaptată mărimii și diversității stocului de produse din magazin, de a veni cu funcționalități mai ușor de gestionat de către client.

Soluția a fost utilizarea platformei daneze Dynamicweb, o platformă stabilă, matură, cu funcționalități permanent actualizate. Am oferit clientului o platformă adaptabilă unui magazin online de orice dimensiune, costuri minime și posibilitatea utilizării unei licențe închiriate. În plus, prin utilizarea soluției SAS (Software as a Service), specifică platformei, clientul beneficiază de licență, găzduire, suport tehnic și actualizarea datelor în schimbul unor costuri lunare fixe.

Rezultatul a fost un magazin online cu funcționalități actuale, operaționale, mai ușor de administrat. Am obținut un control mai bun al costurilor de întreținere a site-ului, mai puține griji pentru client în ceea ce privește prezența online și am câștigat mai mult timp pentru el în gestionarea businessului. Mai mult, am înlăturat preconcepția clienților conform căreia utilizarea soluțiilor licențiate înseamnă costuri ridicate și am susținut nevoia utilizării platformei Dynamicweb prin beneficiile reale ale acesteia.

Industrie:

Retail

Servicii:

Magazin online, Branding online

Rezultate:

  • Ușurință în navigare

  • Personalizarea modului de import al produselor

  • Gestionarea diversității stocului

Full
Square
Wide
Full
Wide
Square 1x