Râureni - Online

Râureni - Online

În mediul online, fanii activi reprezintă visul cel mai arzator al oricărui brand

Râureni este un brand modern, care provoacă constant categoria de produse în care se află, care este una tradițională prin definiție. Suntem ancorați la tot ce este modern, precum și la nevoile clienților noștri. Acest aspect este vizibil pe conturile noastre de social media, precum și pe noul nostru website. Suntem cinstiți, originali, și facem lucrurile din inimă. Website-ul nostru este un spațiu de interacțiune cu brandul nostru iubit.

- Adrian Marinoiu, Marketing director, Râureni

Context:

Am ajutat Râureni să-și transpună corect brandul în mediul online, construind conținut on brand relevant pentru audiență și transmițând mesajele în tone-of-voice-ul specific Râureni.

Transpunerea vizuală și verbală corectă și optimă pentru brand a dus la creșterea organică a traficului pe site și la formarea unei comunități relevante pe Facebook.

Am adăugat adaptarea la preferințele de interacțiune online ale consumatorilor și grija față de comunitatea online - lucruri care au dus la implicarea fanilor într-un procent mare (de multe ori mai mare decât al concurenților) în comunicarea cu brandul Râureni. Am avut deci grijă atât de imagine, cât și de cifre.

Astfel, brandul Râureni a crescut frumos și relevant în online. 

Industrie:

FMCG / Conserve din fructe și legume 

Servicii:

Web development, comunicare online, conținut blog, strategie social media, Facebook marketing, management comunitate, Display advertising

Rezultate:

  • Creșterea comunității de pe Facebook și a implicării fanilor (de exemplu rată medie de engagement de 6% la nivel de postări - o medie fiind pe undeva pe la 0.33% pentru FMCG) în comunicarea de pe pagină (comentarii, likes la postări, distribuiri postări)
  • Creșterea reach-ului organic pe Facebook, prin conținut relevant pentru audiența vizată - am avut și 10% reach organic (media e pe undeva pe la 6%)
  • Creșterea traficului pe site și creșterea interacțiunii vizitatorilor cu conținutul de pe site (pagini vizualizate per vizită, durată vizită)
  • Creșterea traficului organic pe site și îmbunătățirea poziționării site-ului în google.ro pentru cuvintele cheie branded și non-branded 
Full
Wide
Square 1x
Full
Full
Full
Square
Wide
Full