Genpact

Genpact

Interacțiunea zilnică a angajaților cu spațiile de lucru face din brandingul ambiental un mod eficient de a transmite spiritul și modul de lucru al companiei 

În industria serviciilor, oamenii sunt cel mai important purtător de cuvânt al brandului. Modul în care ei înțeleg și livrează promisiunea brandului este vital. În cazul Genpact, ne-am propus să transmitem ideea de «client centric culture», care stă la baza organizației. Ambientul creat, inspiră oamenii să asimileze valorile brandului și cultura organizațională și să le integreze în activitatea lor zilnică.

- Mona Ursu, Managing Partner

Context:

Genpact este unul din liderii mondiali în business process management și servicii de reengineering, cu peste 60.000 de angajați de pe toate continentele. După finalizarea proiectului global de rebranding din 2012, Genpact România ne-a încredințat sarcina de a face cunoscute spiritul și valorile de brand în rândul angajaților din locația București.

Am descoperit că la Genpact există o cultură organizațională care pune întotdeauna clientul pe primul plan - 'client centric culture'. Aceasta este ideea pe care am transmis-o în designul spațiului interior, atât prin mesaje, cât și prin elementele grafice folosite. Am identificat împreună cu echipa Genpact zonele de interes din spațiul de birouri, spații comune și spații individuale de lucru și am definit un traseu al mesajelor care să urmeze traseul fiecărei persoane care ajunge la recepția companiei. 

Am adus brandul la viață pentru fiecare angajat Genpact, astfel încât la orice pas în sediul companiei acesta să intre în contact cu o informație relevantă despre brand. 

Industrie:

Servicii profesionale / Tehnologie

Servicii:

Platformă vizuală de comunicare, amenajare spațiu birouri 

Rezultate:

  • Dezvoltarea unei experiențe unitare cu brandul pentru 1.500 + angajați zilnic
  • Definirea spiritului și modului de lucru al companiei
  • Crearea unui ambient de lucru personal, care să motiveze angajații
  • Exprimarea coerentă a noului brand la nivel intern 
Wide
Square 1x
Full
Square 1x
Wide
Full