BrandFusion 10

BrandFusion 10

10 ani de branding de 10

” Ca echipă, suntem încântați că am putut cunoaște antreprenori români cu viziune, că am explorat în profunzime industrii noi și că ne-am oferit întreaga noastră pricepere și pasiune de a ajuta clienții noștri să descopere ce-i definește și ce au de valoare de oferit, și să facem aceste lucruri vizibile și memorabile la nivelul identității vizuale, a mesajelor și manifestărilor de brand, indiferent de mediul de exprimare, offline sau online.

Mona Ursu, Managing Partner

Context:

BrandFusion este un pionier al branding-ului în România, asumându-și rolul de deschizător de drumuri în industria specializată în branding, prin contribuția la crearea metodelor de lucru și a limbajului propriu domeniului. În cei peste 10 ani de existență, BrandFusion a însoțit peste 100 de companii antreprenoriale românești în călătoria lor de transformare cu ajutorul brandului. A contribuit la procese de rebranding declanșate de schimbări la nivelul structurilor de business, de nevoia de a înlătura percepții, de lipsa de recunoaștere, de necesitatea de a fi relevant și autentic, de presiunea de a fi competitiv într-o categorie activă sau de oportunitatea de a acoperi noi nevoi ale consumatorului.

Vrem să inspirăm business-urile să treacă peste etapa de a asocia branding-ul cu a face un logo, un simbol și să le ajutăm să-și răspundă unor întrebări fundamentale (despre ceea ce sunt cu adevarat și ceea ce au de oferit valoros). În echipa noastră sunt 20 de specialiști pasionați de ceea ce fac, consultanți, strategi, designeri, web-designeri, specialiști în marketing online și în social media, a căror muncă a fost răsplătită cu premii la REBRAND 100® Global Awards, cea mai importantă competiție de rebranding din lume.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de branding în România, BrandFusion a lansat campania 10, prin care am expus, într-un mod interactiv, atât digital, cât și print, câteva dintre proiectele la care am lucrat de-a lungul timpului.

Printre clienții noștri:

Electrica, Unicarm, Râureni, Eversted, Symmetrica, Glas Expert, Annabella, Genpact, Siemens, Sentia, Somaco, Malina, Imersia, Cărturești, Austral, Blade Motors, Briaris, Business Days, Fuchs - Mirodenia, GlobalPlast (Zorex, Alabala, Papelino), Novensys, ACDB, Ferma Drăgășani, Allevo și mulți alții...

 

Full
Full
Full
Full
Full
Full
Full
Full
Full
Full
Full
Square 1x
Wide