Annabella

Annabella A-Z

Extinderea rețelei de retail îți poate aduce nu doar creștere, dar și un upgrade de imagine de brand

Dacă faci un pas mare în business, ai vrea ca efortul tău să fie cunoscut și recunoscut. Pentru Annabella, deschiderea celui de-al 50-lea magazin într-un format nou, mult mai mare, a fost un pas important. La o astfel de investiție, ar fi bine să te asiguri că spațiul pe care îl creezi te reprezintă și îți aduce un plus de imagine.

- Mona Ursu, Managing Partner 

Context:

Rețeaua Annabella este unul dintre primele 5 business-uri românești de retail alimentar. La deschiderea unui nou format de magazin, mai mare decât celelalte locații din rețea, retailerul a decis să investească în amenajarea spațiului pentru a oferi vâlcenilor un upgrade în experiența de cumpărare.

Am propus numele Annabella A-Z ca un semnal că business-ul a crescut și vine cu un nou concept de magazin, mai mare, cu bunătăți de la A la Z. Și am creat fiecare zonă importantă de servire pe principiul 'magazin în magazin'.

Conceptul a reieșit din discuții cu antreprenorii care dețin business-ul, unde am aflat că Annabella este un retail prietenos, cu angajați de-ai locului. Așadar am creat un spațiu primitor, în care tot ce ai nevoie îți este oferit de oameni de încredere pe care îi cunoști și cu care interacționezi. Ai venit la magazinul tău de legume, la magazinul tău de carne, la magazinul tău de pește.

Industrie:

Retail alimentar 

Servicii:

Naming, logo, design de retail, campanie de lansare

Rezultate:

  • Amenajarea spațiului astfel încât să transmită ce are business-ul mai bun de dat
  • Feedback în totalitate pozitiv din partea clienților, care au înțeles faptul că noul magazin este o nouă experiență de cumpărare și că oferă mai multă diversitate
  • Atragerea unui număr de 10.000 de clienți în prima săptămână de la lansare, ceea ce reprezintă aproximativ 10% din populația orașului Râmnicu Vâlcea
  • Vânzări conform așteptărilor în prima lună de la lansare 
Wide
Square
Full
Square 1x
Square 1x
Square 1x
Full
Square 1x
Wide