Allevo

Allevo

Extinderea brandului pe teritorii noi cere o identitate relevantă pentru noul mediu de business 

”Atunci când pleci la drum peste granițe nu numai ceea ce spui contează ci și modul în care o spui. O idee centrală de business, o promisiune pe care să o poți livra în orice moment și o expresie a ceea ce ești care să-ți definească apartenența la lumea competitivității sunt lucruri fără de care o afacere românească nu poate aspira la succes internațional.” 

- Mona Ursu, Managing Partner

Context:

Allevo este un dezvoltator român de software pentru tranzacții financiare, prezent pe piață încă din anul 1994. Atunci când potențialul pieței a devenit limitat, compania care se numea atunci Business Information Systems și-a îndreptat atenția către piețele internaționale. Tot atunci, echipa BIS ne-a cerut sprijinul pentru redefinirea brandului și alinierea acestuia cu așteptările mediului internațional de business.  

Un rol foarte important în proiect l-au avut interviurile și workshop-urile interne, care ne-au dezvăluit faptul că organizația există pentru a ajuta corporațiile și băncile să evolueze în lumea dinamică a tranzacțiilor financiare. Altfel spus, brandul este un accelerator de business pentru clienții săi.

Pornind de la această poziționare am găsit un nou nume brandului (Allevo provine din latinescul ”ad+levo” – a ridica, a crește) și am creat un logo care să exprime rapiditate, flux accelerat, tranzacții etc. Am dezvoltat comunicarea brandului în ton cu așteptările jucătorilor internaționali de pe piață, construind mesaje și un limbaj vizual care să transmită ideea de tranzacții financiare rapide și sigure. 

Industrie:

IT / Software tranzacții financiare  

Servicii:

Logo, slogan, platformă creativă de comunicare, materiale de comunicare internă și externă, site, marketing online, ghid de brand 

Rezultate:

  • Asumarea unei idei centrale a business-ului
  • Exprimarea ideii la nivel de logo și aspect vizual
  • O poziționare relevantă și diferențiatoare în categorie
  • Coerență în stilul comunicării
Wide
Square 1x
Full
Square
Wide
Wide
Square 1x
Full
Wide
Square 1x
Square 1x
Wide